CNPN

Divuit anys desprès l’equip de Waterpolo tornarà a disputar una Fase Final de la Copa del Rei

Divuit anys desprès l’equip de Waterpolo tornarà a disputar una Fase Final de la Copa del Rei

L’última vegada que el CN Poble Nou va disputar una fase final de la Copa del Rey va ser la temporada 1996/97.

En aquella ocasió els Pérez, Esforzado, Lobera, Sans i Serracanta, entre altres, van eliminar a Semifinals al CN Montjuïc dels Cercols, Trojan, Ramos, Andreo, Cillero, etc. Els de Manolo Delgado van guanyar l’eliminatòria als de Juan Carlos Sanchón, en un apassionant partit disputat a la piscina Sant Jordi (Anada: 6-6, Tornada: 6-9)

La final la van jugar, també a la Sant Jordi, contra el totpoderós CN Catalunya, dels Rollán, Pedrerol, Niera, Sans, Abarca, Garcia, etc., etc. els de Jordi Payà havien eliminat el CE Mediterrani (Anada: 8-12, Tornada: 8-15). El resultat final va ser un ajustadíssim 6-7 pel Catalunya

Desprès de 18 anys els jugadors de Jordi Hidalgo i Dani García tornaran a participar en una fase final de la Copa del Rei, el mateix any que s’ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor del Waterpolo, una fita només aconseguida pel CE Mediterrani, la temporada 1991/92.

Amb el treball i esforç de jugadors i tècnics, i amb el vostre suport des de la grada de la Nova Escullera, tornarem a lluitar per fer història.

Us esperem a tots, jugadors, aficionats, supportes i hooligans el divendres 27/02 a les 18:45 per animar al vostre equip als Quarts de Final de la Copa contra el CN Mataró