CNPN

Junta Directiva

President
Jordi Homs

Vicepresident
Joan Carles Gallardo

Tresorer
Carles Cintora

Secretari
Jordi Garcia

Vocal
Eva Martínez

 

Carta al soci

“Benvolgudes/ts,

El Club Natació Poblenou és un dels clubs de natació històrics de la ciutat, fundat l’any 1931. Enginyers Rugby és un club de rugby d’origen universitari, fundat l’any 1989. Ambdós clubs fan camí junts des de 2001, el CNPN aporta la seva història, el seu arrelament al barri del Poblenou, que el forneix del seu caràcter treballador, popular i lluitador, com bé ho palesa la seva accidentada història i la seva ferma voluntat de sobreviure, tirar endevant i fer-se un lloc entre els grans de la ciutat, sobretot basada en els esports d’aigua. Enginyers, conjuntament amb la secció de rugby del CNPN -que atresora més de 50 anys d’història oval-, forneix la voluntat de bastir un projecte de rugby ambiciós, centrat en el barri però obert a tota la ciutat, que situi la centenaria història del rugby barcelonina al lloc que li correspon, per tradició, voluntat i història.

El club té el ferm compromís de formar esportistes des de les seves escoles de formació, dedicades als més petits, fins la competició d’elit, no només en un projecte d’excel·lència esportiva, sinó sobretot i també, en valors i en contingut social i identitari. El peus a terra i el cap als núvols.
El nostre projecte es vincular el territori a un projecte de referència de formació i excel·lència esportives que ens doti d’identitat, sentiment i complicitat. I estem segurs que ho aconseguirem!

Jordi Homs

President”