CNPN

El CN Poblenou va ser fundat el 17 de gener del 1924

El CN Poblenou va ser fundat el 17 de gener del 1924

Gaspar Ventura troba els estatuts originals del CN Poblenou, que demostren que l’entitat barcelonina no va ser fundada el 1931 sinó set anys abans.

 

Gaspar Ventura Meseguer, nedador i waterpolista entre d’altres, ha trobat a casa els seus pares els estatuts originals quel CN Poblenou.
El seu pare, Gaspar Ventura Bobé va guardar durant anys els estatuts redactats en un impecable català normatiu de l’època i signats pel governador civil de Barcelona.

Ara mateix la troballa de Gaspar Ventura ja ha estat portada a la secretaria general de l’Esport per tal que sigui registrada convenientment i que sigui reconegut que la fundació del CN Poblenou data del 1924 i no del 1931.

 

vía: L’esportiu

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Mario Lloret convocat amb la Selecció Espanyola Absoluta

El porter del primer equip de waterpolo del Club, Mario Lloret, de 24 anys, ha estat convocat pel seleccionador, Gabi Hernandez, per defensar la porteria del combinat nacional a l’Stage RUS-SPA del 12 a 16 de març a la localitat russa de Volgograd.

Moltes felicitats Mario!

10410562_401690836657823_2231165504703578019_n

Assemblea Extraordinària de socis el divendres 5 de setembre

Assemblea Extraordinària de socis el divendres 5 de setembre

Comunicació Barcelona Rugby Enginyers

La Junta Directiva del CNPN Enginyers convoca per al proper 5 de setmebre a tots els seus socis per a una Assemblea Extraordinària a la seu social del Club, el “Quinxo”, a l’Av. Litoral Mar 86-96 de Barcelona. La primera convocatòria serà a les 19h i la segona a les 19:30h.

L’ordre del dia serà el següent:

1) Informe del President.

2) Aprovació, si s’escau, de les quotes de soci que ho seran en vigor des del mes de setembre del 2014.

3) Torn obert de paraules.

Els diferents documents a aprovar en el decurs de l’Assemblea podran ser consultats pels socis a partir del dia 18 d’agost, a les oficines del club a Can Felipa (C.E.M. Can Felipa, Carrer Pallars 277). L’horari obert al públic d’aquesta oficina és de dilluns a divendres, de 10h a 14h.

Convocatòria Assemblea setembre 2014

El primer equip absolut de Waterpolo comença la temporada oficial

El primer equip absolut de waterpolo comença la temporada oficial

En unes dates molt inusuals, el primer equip de waterpolo comença la temporada amb la disputa de la Copa Catalunya de divisió d’honor.

el segon lloc a la clasificació de la Copa Federació de la temporada pasada va donar accés a la disputa de la fase previa de la Copa Catalunya d’enguany. El debut, avui a les 22.00 a les instal.lacions de Can Felipa davant tot un clàssic de la Divisió d’Honor : El CN Sant Andreu.

La plantilla del primer equip ha sofert alguns canvis , així les baixes de Rai Monclus (master), Jordi Hidalgo (master), Oscar Alvarez (CN Catalunya), Gerard Trilles (CN Catalunya)  i Jordi Sicilia (absolut B),  quedarán cobertes per les noves incorporacions: Miguel Hernando (CN Sant Andreu), Oriol Masip i Marc Ribot (CN Montjuic) i Aleix Badia.

L’equip està inmers en plena pre-temporada i aprofitará aquesta eliminatoria (la tornada es dissabte a la Pere Serrat de Sant Andreu) per continuar agafant la forma per la disputa de la competició realment important: la disputa de la Primera divisió Nacional que comença el 19/10 també a Can Felipa

Un pas més a prop

Un pas més a prop

L’equip sénior de waterpolo va aconseguir una important victoria a Madrid en el seu camí cap a la categoría d’or. Els nostres jugadors van haver de patir un arbitratge més que riguros i un públic que no va deixar d’animar ni un sol segon als madrilenys. Un pas menys i un pas més a prop.