CNPN

CN Poble Nou fitxa Graham Smith com a entrenador i director tècnic de la secció de rugby.

CN Poble Nou fitxa Graham Smith com a entrenador i director tècnic de la secció de rugby.

CN Poble Nou fitxa Graham Smith com a entrenador i director tècnic de la secció de rugby.

Dilluns 19 de juny es va presentar al clubhouse de CEM La Mar Bella, via Skype, al col·lectiu de tota la secció. Smith arribarà a Barcelona l’1 d’agost per fer-se càrrec dels equips del club, i compta amb el panell actual d’entrenadors, que el club ha posat a la seva disposició, així com tot l’equip de delegats comandats pel mànager de la secció, Josep Vicente.

Vols compartir un esport amb amics? T’agrada el rugby?

Vols compartir un esport amb amics? T’agrada el rugby?

Vine i descobriràs el Touch, el rugby sense contacte físic. Una modalitat on el més important és la tàctica i la destresa, que no pas l’agressivitat i la força.

Existeixen diverses categories, per edats o per sexes, existint en aquest cas les categories masculina, femenina i mixta. A Catalunya es juga la lliga mixta, on en un partit ha d’haver-hi jugant un mínim de 3 noies per equip al terreny de joc.

Generalment es juga en la meitat d’un camp de rugby convencional, el que és el mateix que 70 x 50 metres. Es produeixen canvis de jugadors tocats i l’equip té sis oportunitats per fer assaig.

Recentment localitats com Sant Cugat, L’Hospitalet i Tordera estan formant equips de Rugby Touch.

El pròxim 29 de novembre a Cornellà de 10:00h a 14:00h es realitzarà la 2º Trobada de la Lliga Catalana entre els equips del TRB, BUC, Cornellà, Sitges i Enginyers. Us hi esperem a tots!
Anima’t i vine a entrenar amb nosaltres els divendres de 21:15h a 22:30h al camp de la Mar Bella i després de l’entrenament gaudirem plegats del nostre local social.

No deixis de practicar el teu esport preferit ;)

Partits de pretemporada i inici de la lliga

Partits de pretemporada i inici de la lliga

Comunicació Barcelona Enginyers Rugby

El Barcelona Enginyers Rugby disputarà el primer partit de pretemporada aquest proper dissabte 6 de setembre. El matx serà intern, entre dos equips formats per jugadors de tots els equips sènior. L’enfrontament es disputarà a les sis de la tarda a la Mar Bella i després els assistents es desplaçaran a les instal·lacions del CEM Besòs per gaudir d’un sopar de club on hi assistiran els membres del sènior i els veterans.

Aquesta prova servirà per determinar la primera convocatòria oficial de la temporada, una setmana més tard, per la visita al  Fènix RC aragonès, en la que serà la primera jornada de la Divisió d’Honor “B”.

Aquell mateix dissabte dia 13, els conjunts “C” i “B” dels Enginyers jugaran cada un d’ells un amistós. El primer contra el RC Sitges, a les 17h, a la localitat del Garraf, i el segon a casa contra els Spartans de Granollers.

Assemblea Extraordinària de socis el divendres 5 de setembre

Assemblea Extraordinària de socis el divendres 5 de setembre

Comunicació Barcelona Rugby Enginyers

La Junta Directiva del CNPN Enginyers convoca per al proper 5 de setmebre a tots els seus socis per a una Assemblea Extraordinària a la seu social del Club, el “Quinxo”, a l’Av. Litoral Mar 86-96 de Barcelona. La primera convocatòria serà a les 19h i la segona a les 19:30h.

L’ordre del dia serà el següent:

1) Informe del President.

2) Aprovació, si s’escau, de les quotes de soci que ho seran en vigor des del mes de setembre del 2014.

3) Torn obert de paraules.

Els diferents documents a aprovar en el decurs de l’Assemblea podran ser consultats pels socis a partir del dia 18 d’agost, a les oficines del club a Can Felipa (C.E.M. Can Felipa, Carrer Pallars 277). L’horari obert al públic d’aquesta oficina és de dilluns a divendres, de 10h a 14h.

Convocatòria Assemblea setembre 2014

Calendari Divisió Honor Catalana

Calendari Divisió Honor Catalana

Comunicació Barcelona Enginyers Rugby

Fotografia de Beto Miranda

El segon equip del Barcelona Enginyers Rugby jugarà aquesta propera temporada a la nova Divisió d’Honor Catalana, una lliga formada pels equips de la Primera Catalana, tres de la desapareguda Primera Nacional i set de la Segona Catalana.

El “Sénior B”, al grup B de la DHC, començarà la lliga contra el sempre complicat Barça “B”, a la Teixonera el 28 de setmebre. Plat fort per iniciar la primera part d’una competició que durarà  una volta i que obligarà als jugadors del Poble Nou a quedar entre els sis primers si volen classificar-se al grup de deu equips que lluitaran per entrar al playoff final. En cas de no ser així, jugarien a l’altre grup de deu equips que es jugarien la permanència per a la propera campanya.

Aquest playoff per al títol, que serà de sis equips i a partit únic, servirà per determinar qui serà el Campió de Catalunya.

A conctinuació us deixem el calendari de la primera volta de la Divisió d’Honor Catalana.

Calendari DHC

Barcelona Enginyers arriba a un acord amb Fisiocat Salut

Barcelona Enginyers arriba a un acord amb Fisiocat Salut

Comunicació Barcelona Enginyers

El Barcelona Enginyers Rugby ha arribat a un acord amb el centre terapèutic FISIOCAT SALUT perquè aquest sigui l’ncarregat de les tasques mèdiques de recuperació dels jugadors de la secció de rugby.

El centre, siutat al barri del Clot de Barcelona, al carrer dels Enamorats 148-150, ofereix serveis de fisioteràpia, osteopatia, massatge esportiu, drenatge limfàtic, consell professional i tècniques alternatives com l´acupuntura.

El Barcelona Enginyers anuncia l’acord la mateixa setmana que ha començat els entrenaments.

 

 

Reformulació del nom i l’escut de la secció de rugby

Reformulació del nom i l’escut de la secció de rugby

Comunicació Barcelona Enginyers Rugby

La Junta Directiva del CNPN ha anunciat la reformulació que es produirà en l’escut i el nom de la secció de rugby. A partir d’ara, els equips de rugby del club s’anomenaran Barcelona Enginyers Rugby, enlloc de CNPN Enginyers, doncs ara el nom de CNPN es vincularà a l’equip de Waterpolo.

Es manté, per tant, la identitat de l’equip de rugby, amb el nom d’Enginyers i es manté la presència de CNPN a l’escut, i alhora s’amplia la voluntat de creixement introduïnt Barcelona com a territori de l’entitat, doncs el club vol ampliar fronteres sense deixar d’estar vinculats al barri.

Amb aquesta reformulació, la recent reunificació dels dos clubs del Poble Nou agafa una nova dimensió i defensarà el renovat escut a la Divisió d’Honor “B” amb el nom de Barcelona Enginyers Rugby.

 

Ja tenim el calendari per a la temporada 2014/15, el Fénix RC, primer rival

Ja tenim el calendari per a la temporada 2014/15, el Fénix RC, primer rival

Comunicació Barcelona Enginyers Rugby

La Federació Espanyola de Rugby va fer públic el passat dimarts 29 de juliol el calendari de la Divisió d’Honor “B” per a la temporada 2014/15.

La competició oficial per als Enginyers començarà a terres aragoneses, a Saragossa, contra un dels equips nous de a la categoria, el Fénix RC. Aquesta primera jornada es disputarà el 14 de setembre.

La lliga, que enguany serà de dotze equips , s’allargarà fins el 29 de març de 2015, quan se celebrarà la darrera jornada de la temporada regular per donar pas als playoffs per al títol, als que hi arribaran els dos primers classificats.

A continuació pots consultar el calendari sencer de la Divisió d’Honor “B” per a la temporada 2014/15:

calendari-DHB-Grup-B-2014-2015 (1)